کامپیوتر و شبکه آموزش مشاوره, نصب و پشتیبانی شبکه تلفن:26100584

مشاوره اجرا پشتیبانی شبکه های کامپیوتری -دوربین مداربسته-سانترال -ویپ-راهکارهای جامع امنیت

کامپیوتر و شبکه آموزش مشاوره, نصب و پشتیبانی شبکه تلفن:26100584

مشاوره اجرا پشتیبانی شبکه های کامپیوتری -دوربین مداربسته-سانترال -ویپ-راهکارهای جامع امنیت

هشدار اپل در خصوص بروز مشکل پیکسل‌سوختگی صفحه‌نمایش iPhone X

پیش از این گوشی‌های هوشمندی نظیر پیکسل ۲ شرکت گوگل مشکل پیکسل‌سوختگی صفحه‌نمایش را تجربه کرده‌اند و حالا با آغاز عرضه iPhone X به بازار، اپل در خصوص بروز مشکلی مشابه در جدیدترین پرچمدار خود که از صفحه‌نمایش OLED بهره می‌برد هشدار داده است.

در حال حاضر طیف وسیعی از شرکت‌های فعال در حوزه تولید گوشی‌های هوشمند، تمرکز خود را روی استفاده از تکنولوژی OLED در پرچمدارهای مدرن گذاشته‌اند. به عنوان نمونه می‌توان به استفاده گوگل از این صفحه‌نمایش‌ها در جدیدترین پرچمدارهای خود یعنی پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکسل ال اشاره کرد. این در حالی است که تا به اینجای کار برخی مالکان این گوشی هوشمند شرکت گوگل، از بروز مشکل پیکسل‌سوختگی در صفحه‌نمایش این محصول خبر داده‌اند.

مشکل Screen Burn-in یا همان پیکسل سوختگی پدیده ای است که در اکثر موارد در صفحه‌نمایش‌های OLED مشاهده می‌شود. در گوشی‌های هوشمندی که این ایراد به وقوع می‌پیوندد اثری از پیکسل‌های مربوط به تصویر قبلی، حتی در صورتی که در حال پیمایش و مشاهده یک تصویر جدید باشید همچنان روی صفحه باقی می‌ماند. این امر معمولاً زمانی ایجاد می‌شود که تصویری با کنتراست بالا برای مدت زمانی چشمگیر روی صفحه‌نمایش قرارگیرد.

 

پیکسل ۲ گوگل از صفحه‌نمایش ۶ اینچی QHD+ P-OLED با نسبت ابعاد ۱۸:۹ بهره می‌برد و در مقابل این ایراد ایمن نیست. این در حالی است که آیفون جدید اپل هم از صفحه‌نمایش ۵.۸ اینچی با حاشیه محدود بهره‌مند شده و پیشرفته‌ترین آیفون اپل به حساب می‌آید. با وجود این، مسئولان اپل به طور رسمی اعلام کرده‌اند صفحه‌نمایش iPhone X که از استانداردهای فوق‌العاده بالای کیفی بهره می‌برد همچنان ممکن است مشکل پیکسل‌سوختگی را تجربه کند. البته اپل اعلام کرده تمام تلاش خود را به کار بسته تا احتمال بروز این مشکل را به حداقل برساند.

پیش از این اطلاعاتی که به واسطه انتشار iOS 11 درز شده بود حکایت از آن داشت که اپل تلاش کرده از راهکارهای نرم‌افزاری برای به حداقل رساندن احتمال بروز مشکل پیکسل سوختگی در iPhone X استفاده کند. بنابر اعلام مسئولان اپل، فعال کردن حالت تنظیم خودکار نور صفحه‌نمایش و کاهش زمان قفل شدن خودکار صفحه می‌تواند از جمله راهکارهای موثر برای کاهش احتمال بروز مشکل پیکسل‌سوختگی در آیفون ۱۰ باشد. علاوه بر این، هیچ‌گاه صفحه‌نمایش گوشی را برایz مدت طولانی، روشن نگه ندارید. در استفاده از اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی نظیر یوتیوب که به روشن ماندن صفحه‌نمایش برای مدت زمان طولانی نیاز دارند هم از حالتی که نور صفحه‌نمایش را در حالت حداقلی قرار می‌دهد استفاده کنید. با استفاده از راهکارهای یادشده می‌توانید احتمال بروز مشکل در صفحه‌نمایش iPhone X که هزینه ۲۷۵ دلاری را برای تعویض طلب می‌کند کاهش دهید.

آموزش جلوگیری از هک وای فای wifi

۱- نام کاربری و رمز عبور (Admin) مودم خود را تغییر دهید


هسته مرکزی بیشتر شبکه های خانگی بی سیم، به مسیر یاب ها دسترسی دارند. برای تنظیم این قسمت، شرکت سازنده در داخل دستگاه، صفحه تنظیم اطلاعات را قرار داده است که به کاربر اجازه ورود و تغییر داده ها را می دهد ، این ابزار توسط صفحه ورودی حمایت می شود و فقط به کاربر اصلی اجازه ورود می دهد.


۲- قابلیت پنهان سازی WPA / WEP  را فعال کنید


تکنولوژی بیسیم تلاش می کند پیام را به گونه ای ارسال کند که به وسیله سایر دستگاه ها قابل خواندن نباشد ، امروزه چنین تکنولوژی برای کپسوله سازی وجود دارد. طبیعتا شما خواستار انتخاب بهترین شکل از کپسوله سازی هستید که بتواند با ساده ترین تنظیمات کار کند.


۳-  SSID  پیش فرض را تغییر دهید


همه نقاط دستیابی/مسیر یاب ها از نام شبکه ای استفاده می کنند که SSID نام دارد و کارخانه ها معمولا محصولاتشان را با SSID یکسان وارد بازار می کنند. برای مثال SSID همه دستگاه های شرکت LINKSYS، به طور عادی Linksys قرار داده شده اند.

دانستن SSID به تنهایی موجب ورود دیگران به شبکه شما نمی شود ولی برای شروع نقطه ی خوبی است. مهم تر این است که هکر با دیدن SSID پیش فرض، برای ورود مشتاق تر می شود، چون می داند که شبکه به درستی تنظیم نشده است. پس SSID پیش فرض را تغییر دهید.


۴- پخش عمومی SSID را خاموش کنید


در شبکه های بی سیم، نقطه دستیابی یا مسیریاب به طور معمول نام شبکه (SSID) را تا فاصله ای مشخص پخش می کند ، این خاصیت برای مشترکانی که در حال حرکت بین خارج و داخل این محدوده هستند، طراحی شده است.

در منزل به این ویژگی نیازی نیست و این ویژگی ، تعداد افرادی که دوست دارند به شبکه شما وارد شوند را افزایش می دهد. خوشبختانه بسیاری از wireless ها اجازه غیرفعال کردن ویژگی پخش عمومی SSID را به مدیر شبکه می دهند.


۵- از فیلتر Mac Address استفاده کنید


هر قطعه از اجزای Wireless، دارای یک شناسه منحصر به فرد است که آدرس فیزیکی یا Mac Address نام دارد. نقاط دستیابی و مسیریابی، Mac Address تمام دستگاه هایی که به آن وصل هستند را در خود دارد.

توسط این ویژگی می توان MAC Address دستگاه هایی که می خواهیم به شبکه وصل شوند را وارد مودم کنیم و فقط این دستگاه ها توانایی برقراری ارتباط را دارند. فقط توجه داشته باشید این  ویژگی آنقدر که به نظر می رسد قدرتمند نیست و هکر ها به راحتی می توانند Mac Address ها را جعل کنند.


۶- اتصال خودکار شبکه های Wi-Fi را باز نکنید


اتصال به شبکه بی سیم باز، مانند شبکه بی سیم رایگان یا مسیریاب همسایه شما، کامپیوترتان را در معرض خطر امنیتی قرار می دهد. هر چند به طور معمول فعال نیست ولی بسیاری از کامپیوتر ها تنظیماتی در دسترس دارند که اجازه می دهد این اتصال بدون اطلاع کاربر اتفاق بیفتد.


۷- به ابزار ها Static IP اختصاص دهید


بیشتر شبکه های خانگی تمایل به داشتن IP Address های پویا دارند. تکنولوژی DHCP براستی، برای تنظیم کردن راحت است اما متاسفانه این مزیت، ابزاری برای دزدان شبکه می باشد. کسانی که می توانند به راحتی IP Address مجاز را از لیست DHCP شبکه شما بدست آورند. برای حفظ امنیت بیشتر از IP های ثابت استفاده کنید.


۸- از Firewall استفاده کنید


مسیریاب های مدرن دارای Firewall های داخلی هستند اما گزینه هایی برای غیر فعال کردن آنها نیز موجود است. مطمئن شوید که Firewall مسیریاب شما روشن است. دیوار آتش از ورود غیر مجاز جلوگیری می کند و در صورت صحیح بودن کلیه تنظیمات، می تواند بسیاری از درخواست های آلوده را شناسایی کند.


۹- مسیریاب یا نقطه دستیابی را در مکانی ایمن قرار دهید


سیگنال های Wireless معمولا به خارج از خانه می رسند. نشت میزان کمی از سیگنال ها به بیرون مشکلی ندارد اما دسترسی بیشتر به این سیگنال ها کار را برای ردیابی و بهره برداری دیگران آسان می کند. موقعیت مسیریاب، نقطه دسترسی تعیین کننده ی این دسترسی می باشد. در ساده ترین حالت، دستگاه مرکز یک دایره می باشد و داده ها را توسط امواج به صورت دایره ای شکل ارسال می کند. پس بهتر است مودم در قسمت های مرکزی خانه قرار دهیم.


۱۰- شبکه را در دوره ی طولانی بی استفاده، خاموش کنید


اقدام نهایی برای امنیت Wireless ها، خاموش کردن دستگاه مودم در مدت زمانی (طولانی) است که از آن استفاده نمی کنید. برای مثال اگر قصد سفر دارید، بهتر است دستگاه را خاموش کنید تا از نفوذ هکرها جلوگیری نمایید.

www.netmork.com

 


لینک کانال تلگرام نتمارک: کلیک کنید

 

هر آنگونه که مایل هستید با ما در ارتباط باشید.

 

"ما همیشه پاسخگوی شما هستیم"

 

تلفن  تماس :              66371224(9821+)        یا          26100584(9821+)

 

فکس:                                     26100574

.

جعبه گشایی آیفون 10 [تماشا کنید]

موبایل مورد انتظار آیفون 10 به تازگی در اختیار نخستین مشتریان قرار گرفته و برخی از کاربران علاقه مند و وبسایت هایی که تلفن مورد بحث را دریافت کرده اند، با انتشار ویدیوهایی نخستین تجربه کاربری خود با آیفون 10 را منتشر نموده اند.

البته ویژگی های اصلی آیفون 10 مانند نمایشگر تمام صفحه، تجهیز هر دو دوربین اصلی به OIS، قابلیت FaceID و سایر موارد در مراسم رونمایی از دستگاه معرفی شده بودند؛ اما کاربری واقعی موبایل در مدل های تولیدی مسئله دیگری است که یک نمونه از آن را در ویدیوی جعبه گشایی زیر مشاهده می کنید:


مشاهده کنید


جعبه آیفون 10 حاوی تلفن، شارژر، کابل لایتنینگ، هندزفری، دانگل تبدیل پورت لایتنینگ به جک 3.5 میلیمتری، دو عدد برچسب اپل و دفترچه راهنما بوده و برای استفاده از قابلیت شارژر بی سیم، پد مخصوص باید به صورت جداگانه خریداری شود.

سلفی های پرتره در آیفون 10 کیفیت مطلوبی ندارند

لازم به ذکر است که با توجه به ویدیو و همچنین گزارشات موجود، قابلیت FaceID اپل عملکرد مناسبی داشته و با سرعت خوبی چهره کاربر را تشخیص می دهد. اما از طرف دیگر سلفی های پرتره ثبت شده با دوربین جلو آیفون 10 در مقابل رقیبی مانند پیکسل 2 چندان جالب به نظر نمی رسند که احتمالاً اپل در آینده نزدیک، با عرضه آپدیت نرم افزاری این مسئله را نیز رفع خواهد کرد.

گفتنی است جدیدترین آیفون اپل همزمان با عرضه جهانی، در بازار ایران نیز با قیمت های کاذب عرضه شد که این امر با واکنش منفی مدیرکل فناوری ارتباطات و اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مواجه شد.